lördag 25 april 2015

Myggsurr och solnedgång

 
Det ser nästan ut som snö längst bort innanför vassen men det är bara vattnet som krusar sig lite mer just där. Det var en så vacker kväll och myggorna surrade redan på den lilla skogsstigen som jag gick på.
 
 
Jag bara måste ut ibland och sänka blodtrycket för det stiger direkt bara någon nämner det lilla ordet på fem bokstäver som börjar med d och slutar med r. Vi är fortfarande inte överens. Trevlig helg på er!
 
 

4 kommentarer:

 1. JÖSSES HAR NI MYGG REDAN, det hoppas jag dröjer innan vi får dem, jag tycjer det är så skönt att sova
  med öppet fönster, men det går ju inte när de kommer. i dag vet inte vädret hur det skall vara , konstigt vad det
  velar fram och tillbaka.
  ha det bra

  SvaraRadera
 2. Jag förstår dig...inte kul när burkf*n strular och särskilt inte när det är ny programvara som man inte kommer överens med...jag har igår laddat in Lightroom igen...ja, du minns väl mina tidigare försök som jag skrivit å tjötat om å komma överens med det programmet...nu är det så att min granne precis mittemot vår dörr har det programmet och han har ett video och fotoföretag och vi har pratat lite och så fick jag se att han använde Lightroom så då tänkte jag att ...jaja...jag kan ju fråga honom om det är nå...men vad hjälper det när man ändå inte trivs med programmets uppläggning liksom...nä, det blir fortsatt Photoshop och visningsprogrammet Bridge som ingår där...jag prenumererar på PS-CC...216 peng i mån...satt hela dagen ...och tillsammans med grannen på eftermiddan med Lightroom men nääääeeeiij...jag kommer absolut inte överens med det bara så det går fetbort nu och nu har jag ledsnat totalt på det...nu tänker jag inte ens tänka tanken på att försöka mig på´t igen...
  Hoppas det löser sig för dig med W-8:an och att du så småningom kommer till punkten då det känns bra att arbeta med det.
  Idag är det mulet här så får se vad vi hitter på...

  Ha en bra dag trots blodtryckshöjande "datorpyssel" ;-) ...jag äter ju medicin för högt blodtryck och när det strular med burken brukar jag ta lite extra för att lugna nerverna...typ...det går åt! :-)

  Steffe

  SvaraRadera
 3. Fint med krusningen på vattnet som du fångat på bild och det fina besöket som sitter och spanar på den lilla "ön".
  Oj, är myggorna redan på G där nere hos dig ! Börjar bli sommar med andra ord :)
  Önskar dig en fin Söndag !
  Kram//Marie

  SvaraRadera
 4. Underbara stämningsfulla bilder - men myggor!? Redan? Usch!!
  Fast igår fanns nog risken för sådana här också. Vi hade gråmulet och 18 grader, men som vanligt när det gäller väder får man inte njuta alltför länge. Framåt eftermiddagen började det regna och tempen sjönk till 13 - men då slutade vi att klippa gräs och gick in..... *fniss*
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera