måndag 3 november 2014

Fortfarande sommar???


Värmerekord för november i går i Målilla, 15,7 grader och fortfarande sommar i de mest kustnära områdena, hör jag från radioapparaten när jag sömndrucken raglar ut till morgonkaffet i köket. Va! Det måste vara här. Jag bor ju bara 500 meter från vattnet. Jaa, kanske. Den här rosen blommar just nu intensivare än vad den har gjort under hela sommaren.


Annars var det hetast runt de italienska gästutställarnas marknadsstånd i går. Inte precis billigt men verkliga delikatesser!


Och tänk vad mycket arbete som läggs ner av flitiga damer med stickor, virknålar och symaskiner! Det värmer, både i hjärtat och i det här fallet, runt handlederna.
I dag återstår en del plockaiordning-arbete, både i mina kortlådor och kartonger här hemma och på marknadsplatsen. Snart åker vi dit med släpkärran efter bilen.4 kommentarer:

 1. Tänk, att jag aldrig varit i Skäfteskärr, varken i järnåldersbyn eller på julmässan. Det är ju ynkligt. Har det varit nån annons i Smålandsposten? Handledsvärmarna ser läckra ut.
  Ha det fint
  Anette

  SvaraRadera
 2. Här packar vi för fullt...igår var det städning, bortforsling av bråte till Björshult miljöstation, och massor av sopor som gamla saker som legat å skräpat å sånt som vi sparat av nostalgiska skäl men nu åker det mesta till sopcontainern...och lite styling för fotografen som kommer på torsdag...nu är det för mycket för en stackars pansjo...men men det blir nog bra sen! :-)
  Får vila fram till tolv idag i alla fall för då kommer chefen hem...! :-)
  Ha en fin måndag!

  Steffe

  SvaraRadera
 3. det är ju märkligt att Ni hinner med över huvud
  taget, >>Nu har Ni haft mycket att göra, med alla mässor och annat. Då måste det finnas ett jäklar anamma för att orka.
  Lycka till med allt kram Hajan.

  SvaraRadera
 4. Fina muddar. Jag har fått några stycken par av Bloggblad, min bloggvän och vän irl. De använder jag när jag sitter vid datorn för att inte få skavsår på handleden när jag rör musen fram och tillbaka. Funkar alldeles utmärkt. (Sitter alldeles för mycket framför datorn...)
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera