lördag 1 november 2014

Första dagen avklarad


Vid alla evenemang är vi beroende av vädret och det visade sig från sin bästa sida under julmässans första dag. Redan tidigt på morgonen tryckte solen undan alla nattliga dimmor och stundtals under dagen var det nästan sommarvärme.


Här är en av alla trevliga besökare på mässan. Mätt i magen också efter att ha bjudits på en alltför grillad korv av farbröderna i korvgrillen.


Självaste tomten invigningstalade och berättade om sin vådliga färd från norra Norrland till Öland. På Ölandsbron blev han stoppad av polisen, men eftersom renar och släde varken kan gå under kategorin fotgängare eller cyklister, fick han fara vidare. Tro det den som vill!3 kommentarer:

 1. Så tidig Julmässa, eller tänker jag fel?
  Det går så fort plötsligt händer det något, och man hinner ju inte med allt-
  kram från Hajan

  SvaraRadera
 2. Härligt att det blev så bra väder - har har regnet öst ner halva dagen. På eftermiddagen blev det lite uppehåll så vi kunde åka till Norrköping och tända ljus på farföräldrarnas och morföräldrarnas gravar. På hemvägen blev det ljuständning vid mina föräldrars grav i Söderköping.
  Säger som Hajan, är det inte lite tidigt med Julmässa :-)?
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 3. Är det redan julmässa hos er???
  Visserligen är november en vintermånad, men jag har ännu en känsla av att det är höst. Jul vill jag inte tänka på ännu och inga tomtar. Absolut inte!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera