fredag 6 december 2013

Sov....
Ja, fortsätt sova du lilla videung, även jag har lust att dra filten över huvudet idag. Blåst, snö och blinkande el. Det har inte ljusnat riktigt ännu så jag har inte sett hela eländet men jag hör stormbyarna vina runt huset. Jäkla Sven! Vad ska jag göra för att hålla värmen i dag då? Jo, jag ska fortsätta att leta efter min röda julvaxduk till köksbordet. Spårlöst försvunnen! Efter helgerna blir det vindsröjning, klädkammarröjning och diverse skåpröjningar. Vi kan inte ägna livet åt att leta.


4 kommentarer:

 1. Sven har besökt även oss här i Blekinge och lämnat snö och halka efter sig. Det blir till att sitta inne och mysa i eftermiddag.
  Trevlig helg.
  Annika

  SvaraRadera
 2. Här hade vi elavbrott igår kväll - precis när vi skulle se programmet om Alice Babs. Fast det var - otroligt nog - bara 1,5 timme, så det gick bra. Man har ju fullt med värmeljus utplacerade överallt - och två ficklampor står alltid beredda tills vi ska ut med Santos!
  Än så länge har vi dock inte fått någon snö - vilket är jätteskönt!!
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 3. Men nu fick jag vårkänslor :)
  Hoppas att ni inte blåser bort !

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 4. När min duk var försvunnen visade det sig att jag mycket ordentligt rullat upp den på en rulle som jag sedan placerat längst in i en garderob. Jag är inte Zaida men leta där...
  Irene

  SvaraRadera