onsdag 13 september 2017

Jag tillhör höstens fan club

 
Vi fick en fin dag i går! Jag satt ute i flera timmar och den lågt stående solen nästan brände på kinden. Jag beundrade benvedens märkliga och vackra frukter.
 
 
De ännu gröna robiniabladen lyste nästan vårgrönt i motljuset.
 
 
Och den rödbladiga perukbusken kommer verkligen till sin rätt i eftermiddagssolen. Kan man få önska sig flera vackra septemberdagar?
 
 

4 kommentarer:

 1. Hösten är min favorit men kanske inte detta år! Jag regnar bort!! Det börjar tom lukta unket ute...huu...nåja, när jag får hemlängtan (ofta!!) kikar jag in hos dig och får en dos Öland :)
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Det har inte varit så många fina dagar ännu, men det kanske kommer. Man får passa på att njuta de stunder solen är framme.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. Visst har det varit flera fina dagar redan i september. I söndags kväll satt vi ute och åt vid sextiden och tittade ut över Mensalvaret och Blå Jungfrun. Hoppas på fler sådana dagar.

  SvaraRadera
 4. Hösten är den årstid som jag gillar mest. Det var då skolan började, man fick träffa kompisarna igen, alla färger på träden, allting började på nytt. Även som lärare var det roligt att komma igång och träffa kollegorna efter sommarlovet.
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera