lördag 31 december 2011

En enda dag...
...återstår av året som gått och media är späckade med återblickar. Jag tittar hellre framåt och ser med förväntan på vad 2012 kommer att bjuda oss. Ett riktigt gott nytt år önskar jag alla från vår gröna ö med soliga strandängar och knallblått vatten. En och annan blomma lyser utmed dikeskanterna och i trädgården och guldfiskarna i dammen bryr sig inte om vinterdvalan utan är fortfarande pigga och tigger mat när man går förbi. Vårlökarna sticker upp sina gröna bladspetsar och på syrenbuskarna sväller bladknopparna. Ja,ja det kommer säkert lite vinter också men den kan aldrig bli så lång och tjatig som de senaste årens vita elände.En riktigt trevlig nyårsafton önskar jag er alla!

11 kommentarer:

 1. Önskar dig och de dina ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 2. Och här också lyser faktiskt solen idag! Det urbenade och uppbundna rådjurslåret är redan i ugnen och kladdkakan bakad. Det blir en nyårsmiddag i all stillsamhet i sällskap av herr K, men för den skull kan man äta gott. Han har dessutom utlovat medföra en flaska amaronevin till maten, så det blir snudd på rena lyxmåltiden!

  Ha en utmärkt kväll och fortsätt blicka framåt istället för bakåt! Jag jobbar stenhårt på att lyckas med detsamma.

  Nyårskramar ♥

  SvaraRadera
 3. Det var inte mycket till vinter på dina bilder! Här har vi äntligen kommit igång på allvar med snöskottning och sparkåkande och det känns bara bra.

  Ha en riktigt trevlig nyårsafton!

  SvaraRadera
 4. Ett Gott Nytt År 2012!

  Nyårskram från ett soligt Geta!
  Karin

  SvaraRadera
 5. Så härligt med grön omgivning! Här har det börjat snöa nu ordentligt och det är inte jag så förtjust i.
  Önskar dig ett
  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 6. Hejsan!

  Jasså, du har varit i Världens ände, som vi kallade Trosa för. Varför vet jag inte men det ligger vackert vid vattnet och har så mysiga cafeställen. Vi får nog avsluta året på ett frostigt Öland och visst ska man titta framåt för bakåt har ju redan passerat. Ha det gott så hörs vi på det nya året igen men våra drömmar inför trädgårdssäsongen, Karina.

  SvaraRadera
 7. Gott Nytt år önskar jag dig!!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Visst har det varit en helt underbar dag. Man kan ju också hoppas på att det nya året blir lika fint som det gamla slutade!
  Visst är det tur att man kommit upp i åldern, då bekymrar man sig inte längre för några rynkor mer eller mindre - så jag tackar för din bra kommentar!!
  GOTT NYTT ÅR
  Susie, Rolle & Santos

  SvaraRadera
 9. Önskar dig ett gott nytt år!
  Kram!

  SvaraRadera
 10. Godt nyttår til deg.
  Takk for alle hyggelige kommentarar i året som gikk.
  Nå har sola snudd, dagene blir lysere, snart er dt vår..

  SvaraRadera