tisdag 3 december 2019

Men.....?


En god morgon.När jag vaknade såg jag en starkt lysande stjärna genom sovrumsfönstret. Så vackert! I dag har jag "ledig" förmiddag men under eftermiddagen ska jag iväg och leverera hembygdsföreningarnas årsbok till ICA-butikerna. Alltid är det något.


Men så började jag tänka efter. Vad skulle jag göra om jag inte alltid hade så mycket att göra? Laga mat och baka kanske? Men vi äter redan alldeles för mycket av sådant som vi inte borde äta. Sticka och sy då? Hmmm, är inte så duktig på det och jag tror att barnbarnstjejerna inte uppskattar mina lite sneda och vinda hantverk.


Kanske tur ändå att schemat är fullspäckat. Det går ju inte att ligga på soffan och läsa Femina och äta praliner jämt!3 kommentarer:

 1. Nej, det är det ingen större risk att man har tid för. Iaf inte nu i juletider! Men som du skriver, vad skulle man göra om man fick tid över!? Inte 17 ligga på soffan och dra sig, det kan jag inte tänka mig.
  Men vi som aldrig har ätit snask har helt plötsligt blivit galna i såna där chokladkulor från Lindts. Dom är faktiskt beroendeframkallande och man får snabbt gå förbi dom i butikerna.....
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 2. Får jag inte sitta i min älskade soffa blir jag stressad...mellan varven, koja, utflykter, foto, tar jag mig tid till soffan och teve, muppsurf och lokaltidningen SN...åsså fika förståss att icke förglömma!

  SvaraRadera
 3. Jag tror aldrig att en kvinna någonsin behöver vara rädd för att inte ha något att göra. Om hon är fysisk frisk förstås. Här hemma är det tusen saker jag borde ta tag i men jag har aldrig någon tid över tycker jag.
  Ingrid

  SvaraRadera