måndag 2 oktober 2017

Så var det avklarat

 
Efter tre dagar på Ölands skördefest känns det ganska skönt med en "ledig" dag. Och inte hann jag runt och ta skördefestbilder. Jag stod vid mitt bord dagarna i ända. Ni ser mitt kassaskrin som väcker reaktioner ibland. Många känner igen det från äldre släktingar. Min mormor, född 1884, hade sytillbehör i det här, men jag vet inte hur gammalt det egentligen är.
 
 
Hur som helst. Jag fick in ungefär lagom mycket för att betala fakturan på de julkort som jag beställt och det är jag nöjd med.
 
 
Jag hade sällskap av detta lilla söta honungsbi. Hans ägare, Lasse, sålde slut på sin honung rekordsnabbt, men jag hann köpa både lindblomshonung och ljunghonung. Härligt!
 
 

4 kommentarer:

 1. Förstår att du är trött, för det är jobbigt med marknader - men jättekul!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Jag såg på tv-n att ni har haft Skördefest! Ålänningarna hade det veckan innan och vad jag har förstått av massmedia så blev det väldigt lyckat allting, i år igen. Vi var bortresta i år igen men nästa höst ska jag ge mig tid att fara runt till gårdarna. Själva deltar vi inte längre sedan några år.
  Ha det gott på Öland!

  SvaraRadera
 3. Hej Kerstin
  So lange kein neuer Blogbeitrag von dir?
  Ich hoffe, alles ist ok. bei dir auf Öland?
  Ich schicke dir liebe Grüße aus dem stürmischen Deutschland.

  Så inget nytt bloggbidrag från dig?
  Jag hoppas att allt är okej. med dig på Öland?
  Jag skickar hälsningar från det stormiga Tysklandet.....Kram Marlise

  SvaraRadera
 4. Men så kul att du sålde så mycket, grattis! Ja det hade visst varit massor av folk och massor av köer :) Precis som en Skördefest ska vara...
  Ha den bästa av fredagar nu!
  Kram Titti

  SvaraRadera