lördag 12 augusti 2017

Mat och mat och mat och......

 
Ibland blir man så himla trött på att hitta på mat. I går gjorde jag ett stort parti köttbullar att ha i reserv.
 
 
Rotfruktspytt är gott! Det fick mina gäster som anlände igår.
 
 
Kombinerat med grillade lammsteksskivor blir det riktig festmat.
 
 
Vår dotter är här igen också. Förra gången blev mitt tråkiga köksskåp vitmålat. Nu får vi se vad som händer den här gången.
 
 

3 kommentarer:

  1. Jag gjorde också en stor sats härförleden för att ha när barnbarnen kommer och hälsar på. Jag klickade ut färsen med en sprits. Inte för att bullarna blev särskilt runda, men de blev lika stora och sen kunde jag rulla dem för hand. Den här gången förstekte jag dem i stekpannan och la sen ut dem i en långpanna och lät dem eftersteka i ugnen. De blev förvånansvärt goda.
    Rotfruktspytt gör vi ofta här hemma, men med stekt ägg istället för kött. Det går bra det med.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag brukar också köpa ett ordentligt paket köttfärs och göra köttbullar, köttfärssås, lasagne och kålpudding. Sen lägger jag in det en-portioner i frysen.
    Ha en skön helg!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  3. Så fort det går plötsligt, var tusan tog Sommaren vägen, jag bara undrar
    det stämmer inte riktigt tycker jag. Men vem bryr sig om det ?

    SvaraRadera