måndag 27 juli 2015

Regn och blåst

 
Många stora evenemang den här helgen både regnade och blåste bort. Trist för arrangörerna. Ofta handlar det om ideella föreningar som är beroende av den här inkomsten.
 
 
Vi hade kära familjemedlemmar på besök och turistade lite mellan skurarna. Gillberga stenbrott var ett av våra mål.
 
 
Mäktigt och vackert med stenarna och intressant att följa tidsaxeln genom lagren av kalksten.
 
 
Längst nere i brottet hade ett litet sällskap dukat upp till en festlig måltid. Vi undvek att störa, men med min "fågelkamera" kunde jag ta en bild av bordet på långt håll.
 
 

4 kommentarer:

 1. Så trevligt fint det ser ut med dukningen. Det blev nog en härlig picnic för de som skulle sitta där och ha trevligt. Så bra med fågelkamera ibland :)

  Ha en bra Måndag !

  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Papparazzivibbar...! ;-)
  Nu blir det Taxinge och fikabrödsbuffén...men vi satsar nog på nått mer matigt...räkmacka kanske...får se vad de har...vädret är så där men inget regn...än så länge...fast håller det bara uppe så klagar vi inte...föredrar detta väder som är nu före värmebölja...
  Ha en bra dag!

  Steffe

  SvaraRadera
 3. I lördags hade vi ett riktigt busväder och jag tänkte verkligen på en bekant som ordnat ett bröllop för sin dotter just den dagen. 90 personer och trädgårdsfest och inte bara det, vigseln skulle också gå av stapel ute i trädgården. Eva hade frågat henne om plan B,men det hade hon ingen. "För det är alltid varmt och skönt i juli". Jag hoppas att partytältet inte blåste bort.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 4. Det har varit samma skitväder i dag. Strålande sol emellan varven, men ack det är inget vi kan göra i allafall

  SvaraRadera