lördag 10 januari 2015

Så kan det gå!


Det var ganska fint väder här i går morse. Det var till och med en och annan glimt av solen. När vi hade vinkat av vår gäst, bestämde vi oss för att ta en ledig dag. En lite ovanlig pippi nere på södra Öland lockade och enligt SMHI skulle inte ovädret börja förrän ett dygn senare. Vi packade kaffekorgen och åkte i väg.

Bilden tagen en annan vinter. I går låg kameran på tork i bilen.

Några mil före målet började regndroppar smattra mot rutan. Suck! Den lilla pippin hade just ätit sig mätt, meddelade vänner som redan var på plats när vi kom fram. Nu vilade han middag i trekvart innan han behagade visa sig igen vid matbordet. Då var jag genomblöt och luktade vått ylle lång väg, eftersom det i princip ösregnade hela tiden, men jag fick i alla fall se den unika fågeln. På hemvägen började det snöa "lappvantar" och det blev riktigt eländigt ända tills det återstod någon mil hem till vårt lilla hus. Då var det plötsligt fint väder igen!3 kommentarer:

 1. Visst är det lustigt Ön verkar ju inte jättelång, men vädret skiftar rätt bra ändå. Hoppas Ni får bekanta Er med den nya fågeln en annan dag. Här nu 07,53 ser jag inte ett dugg, kolsvart utanför 1,2 - , I dag kommer min dotter och måg ,, vi skall byta gardiner i mitt sovrum och kök.
  Jag får inte klättra själv, det är bäst att lyda.
  hoppas på en bra dag för Dig hälsar Hajan

  SvaraRadera
 2. Min svärson och lilla Lissan är just nu på Öland. Undrar hur ni har det där ner med Egon?
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 3. Vad var det för en fågel ni skulle spana in!
  Här rasar Egon för fullt, usch!
  Kram Karin

  SvaraRadera