torsdag 1 november 2012

Morgonfrost
I går vaknade vi till en kylig och frostig morgon, Visst är det vackert när alunrotens blad är belagda med ett vitt spetsmönster, de kvarvarande äpplena i trädet har en frostmössa på huvudet och vindrutan på bilen är ogenomskinlig och isig. Tja, jag vet inte. I dag är det 6-7 plusgrader och frostfritt och jag tror nästan att jag föredrar det. Halka i alla former är min fasa. Det stora bekymret just nu är den kommande helgens väder. Vi har den stora traditionella julmässan på Skäftekärr den här helgen och SMHI pratar om ganska mycket regn och kulingvindar. Nu håller jag tummarna för att de drygt femtio utställarna inte backar ur när de läser väderleksrapporten, att besökarna inte räds lite höstväder och sist men inte minst, att SMHI inte har rätt i sina prognoser.

3 kommentarer:

 1. Frostigt och fint !

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 2. Väldigt vackra foton... men jag är benägen att hålla med dig föredrar värme som att kunna sitta ute på kvällen om än med en tröja på.

  Kanske borde vi införskaffa Yngsjöbroddar. De kommer ju faktiskt nästgårdsifrån...

  Vad gäller helgen; Nu gjorde du mig något besviken för Mats sa så sent som igår att det spås fint väder på lördag. Då tänkte vi ut i täppan och snygga till.

  SvaraRadera
 3. Jag tittar på dina fina frostbilder och tycker att frosten gör sig bäst på bild. Personligen föredrar jag lite mildare temperaturer.
  Irene

  SvaraRadera