torsdag 25 oktober 2012

Böda Sands Camping - en såpa?

Gångbroarna ligger upplagda inför vintern

Visst är det frestande att lämna skorna kvar och gå barfota i den mjuka sanden..

"Den vår de svage kallar höst" Ginsten försöker sig på en liten höstblomning

Leklandet tar en välbehövlig vila

Har man inte tält, husvagn eller husbil kan man hyra eller till och med köpa en stuga

Nu är det snart dags för en ny säsong av Böda camping på TV. Väldigt många tycker om serien, det märker personalen på campingen som överhopas av förhandsbokningar efter varje avsnitt. Vi tog en promenad häromdagen på den enormt stora campingen, som väl egentligen inte är vad man kan förknippa med en TV-såpa, utan mycket seriös och välskött. Det ser tomt och fridfullt ut vid första anblicken men sedan upptäcker vi "hustomtar" på många ställen inom området. Förberedelserna inför nästa säsong är i full gång. Arbetet med städning, underhåll, förnyelse och förbättringar pågår överallt. Snyggt, välordnat och trevligt ser det ut! Vi förstår att campingen är så populär att den är fullbelagd under hela högsäsongen.

5 kommentarer:

 1. Har ni vildginst eller är den planterad, den som försöker sig på att blomma igen?
  Måste titta på Böda camping jag också. Blev intresserad och nyfiken.

  Karinkram

  SvaraRadera
 2. Ja du, snart är det sommar igen och full fart på landets campingar, tiden går ju så FOOOOOOOOOORT, veckorna flyger fram.
  Ha det fint!
  Kram / Eva

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag har nog tittat igenom något avsnitt någon gång. Då har jag konstaterat att den typen av camping liv är inget för mig. Jag har gärna 1 mil till närmsta granne när jag campar. Fint att de underhåller och sköter campingen i alla fall.
  Ha en fin kväll
  Kram
  Ingemar

  SvaraRadera
 4. Såpan har jag missat, men campat på Böda för många år sedan då vi hade husvagn. Stog i kö i flera timmar innan vi kom in. Och så fick vi busväder så förtältet blev översvämmat för att vi stog i en grop...
  Men en trevlig plats är det :-)

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Håller med dig om nordöland och visst blir det mest äldre kvar på ön, men då måste ju politekerna locka kvar de unga och inte dra ner på allt och då framförallt busstiderna. De blir långa dagar för de som ska åka över till Kalmar och råkar ha ledigt till ex.11.00 någon dag och ändå måste åka in vid 7.30 för att det inte går någon senare buss. Då förstår man att de tycker det ska bli skönt att lämna ön till högstudietiden. Ska besöka den campingen innan turistsäsong någongång och flanera omkring, kanske t.o.m hyra en stuga som de erbjuder öborna och njuta strandliv innan säsongen. Ska som du över till stora staden en sväng idag, men oj så skönt det är att vända åter. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera