söndag 3 december 2017

Advent

 
Advent, ljus och värme, snart jullov och årets största kyrkohelg beträffande antalet besökare. Alla de vackra och välkända psalmerna och musikstyckena. Härligt!
 
 
På norra Öland är det nu full fart på förberedelserna inför kyrkkaffet. I stort sett alla kyrkor avslutar gudstjänsterna i dag med kyrkkaffe. Det har bakats och grejats överallt och Nord-Ölands kyrkokörer har fullt schema hela dagen.
 
 
Ja, jag ska också hjälpa till lite, men passar på att njuta av min nyvunna frihet. Det känns nästan så efter gårdagens boksläpp, då jag tackade för mig efter sju år som redaktör för hembygdsboken. Men roligt har det varit!
 
 

2 kommentarer:

 1. Jag förstår att det kan kännas som en lättnad nu när boken är färdig.
  Ha en riktigt fin första advent!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Vad kul att boken är klar! Jag kan känna igen att det både är trevligt, men också att det känns skönt att slippa ha en massa "jobb" som man måte göra. Även om det kanske inte passar precis då! Har ju haft samma med beställningarna av lökar från Dix i Holland, men i år sa jag ifrån mig ALLT som hade med det att göra. Och vad händer; I fredags kom en restorder! Nåt som jag alltid sa ifrån när jag beställde. Så nu har jag 50 hyacintlökar att plantera. Så det blir ju inte i den rabatt jag hade tänkt mig dom, utan nu får det bli i några stora krukor i växthuset - men dom är rosa och det är inte den färg jag vill ha där! Men OK, alla blommor är ju vackra så.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera