torsdag 9 november 2017

En helt vanlig dag

 
En helt vanlig dag! Ringde mamma 8.30. Hörde hur hennes dörrklocka skrällde till och hann ropa: Jag ringer i eftermiddag istället, just som hon la på luren. Gick en sväng runt norra udden. Det mulnade på vartefter och på hemvägen fick vindrutetorkarna gå igång.
 
 
Hemma igen och satte på ugnen. Först en plåt full med müssli och sedan en stor lammstek. Hela huset doftade härligt av rosmarin och vitlök under hela eftermiddagen. Hängde ut äpplen till fåglarna. Vi har inte ett enda "eget" äpple i år. Skar upp steken. Det blir tio härliga middagar till oss!
 
 
Ringde mamma igen. Jodå, det var husfixaren som skulle mäta innetemperaturen i lägenheten, som hade besökt henne på morgonen. Hon har klagat över att hon fryser. Får se om det blir någon ändring. Så var det kväll med "Bonde söker fru". Lite segt och jobbigt med allt fnittrande från en av deltagarna. Kröp i säng istället med Allers korsord en stund innan ögonen gick i kors.
 
 

1 kommentar:

  1. Åh lilla bloggvän, jag känner doften från Lammstek, visst är det härliga dofter både
    Rosmarin och vitlök, Det känns ända HITB TILL Östergötland. jAG HAR OCKSÅ VARIT I FARTEN, har varit och tagit prover innan läkarbesök. Så nu lever jag på hoppet, att vi har ett bra resultat. Grått ute här, men det hör ju Hösten till, så det får man taga.

    SvaraRadera