fredag 22 juli 2016

Första parkett på naturens teater

 
Våra gäster ville se solnedgången, så vi körde utmed havet upp till Byxelkrok.  Där var det folk överallt, ute i samma ärende som vi.
 
 
Stränderna var fullkomligt överhopade av turister med eller utan solstol och vinglas. För många kanske en upplevelse de aldrig glömmer.
 
 
Det här kan jag ändå betrakta som onödig miljöförstöring. En vattenscoter som far fram med dunder och brak och sprider ut ett moln av avgaser.
 
 
Så sjönk solen ner bakom Smålandsskogen och föreställningen var över för den här gången.
 
 

5 kommentarer:

 1. Vattenskotrar ja...ett otyg som sagt...idag blir det Trosa och strosa och naturligtvis en fika på Marsipangården...som brukligt vid besök i stada.
  Ha en kanonhelg med fint väder som lovats...liiite för varmt för oss men men bättre än åska och drivis i alla fall!
  Steffe

  SvaraRadera
 2. Här nere på sudret ser man aldrig några vattenskotrar, men upp runt Visby lär dom nog finnas. Fast ärligt talat så förstår jag dom som åker på dom. Det är nog jättekul, så hade man varit yngre så.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 3. Så härligt vackert med solnedgång, men lite synd att den där vattenskotern störde. Där jag var och badade i onsdag var det ett gäng som kitesurfade och det är i alla fall garanterat avgasfritt och de höll sig långt ut ifrån de badande.
  Ha en skön helg!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 4. Vilken trevlig avslutning på en bra dag. En underbar teater kan man säga, på taö om dessa vidunder som bara åker fram och tillbaka. Att de inte m,ärker att de förstör hela stämningen.
  Det finns stollar överallt.

  SvaraRadera
 5. Så vackert - synd bara att vattenskotrarna överhuvudtaget får fara fram som de gör och förstöra stämningen. Enligt lag har jag hört att det bara får åka i farleden, men efter att EU lagt sig i så är det ingen som bryr sig längre var de åker.
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera