tisdag 8 december 2015

Solsken hela dagen

 
Solen sken i går! Enbuskarna som nästan tappat sin färg under de senaste veckorna, lyste i vårgrönt och vattnet var hisnande blått.
 
 
Och vassarna då! De förvandlades till strån av guld. Makalöst vackert!
 
 
Till och med de gamla pålverken, kvar efter sågverkens storhetstid, ryckte upp sig när de träffades av solljuset.
Men idag är det som vanligt igen. Det ska bli regn och blåsten ska öka. Vi får väl tänka på det låga grundvattenståndet och vara glada över dropparna som faller ner.
 
 

4 kommentarer:

 1. Härliga "sommarbilder"... ;-) Här var det hemmadag enär regnet skulle ner idag men av det verkar det bli intet...just nu skiner solen och det är fyra minus...sicken jäkla väderrapport va...inte ett rätt jö...men skönt å va hemma ibland också...frugan är förkyld och "dödsjuk"...började i fredags och har legat hela helgen och håller på och hosta sönder lungorna...huh...själv har jag klarat mig peppar peppar...

  Å imorrnbitti kommer datagurun hit och kollar vad det är för fel på burken...går inte att uptdatera Window...Felkod: ******...nånting, kommer upp efter en stund och burken vill inte ta emot uppdateringarna...Försök igen står det bara...hela tiden...suck å suck...!

  Ha en fin dag på ön!

  Steffe

  SvaraRadera
 2. Blev själv "löjligt" glad när solen sken igår. Underbara sol som man få ta vara på när den väl skiner :)

  SvaraRadera
 3. Vackra bilder som vanligt!
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 4. Naturen blir allt lite gladare med sol liksom vi människor. Fint med guldiga färger i solens sken. Vackra bilder du delat med dig av.
  Önskar dig en fin tisdagskväll.
  Krama från Marie

  SvaraRadera