söndag 13 december 2015

Mingel i Naturbokhandeln

 
Så var det dags för det officiella boksläppet av "Ölands fåglar". Redaktör Pav Johnsson signerade böcker för brinnande livet.
 
 
Det är så trevligt i Naturbokhandeln. Önskelistan kan bli lång när man går omkring där och tittar på hyllorna. Kikare och böcker förstås men mycket annat också.
 
 
De minsta har en egen hylla med spel, puzzle och kramgoa djur.
 
 
Naturbokhandelns gardiner skulle absolut passa hemma hos mig. Jag har för mig att jag har frågat en gång och att de var specialgjorda just till de här fönstren.
 
 
Böcker från världens alla hörn!
 
 
Det var stundtals riktigt trångt bland hyllorna.


 
 
 
Det var massor av besökare och när det var dags för diverse presentutdelningar och gruppfoto fick vi gå utomhus. En härlig dag och glädjen stod högt i tak hos alla över att det här 5-årsprojektet äntligen var i hamn med ett riktigt lyckat resultat.

4 kommentarer:

 1. Inte för att jag vet exakt vad en Naturbokhandel är men det ger trevliga associationer, tror jag skulle gilla ett besök där!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så trevligt och lärorikt ni har det omkring Er. Hoppas på en bra dag för Er, önskar Hajan

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt vackra gardiner! Det är mysigt att bläddra i naturböcker med vackra bilder.
  Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
 4. Naturbokhandeln är ett MÅSTE när man är på Öland. Vi har bokat in några dagar i början på juni.
  För många år sedan bodde vi i Degerhamn med MalmöOrnitologerna. I matsalen hade de en fantastisk gardinkappa med fåglar. En av våra deltagare blev förtjust i gardinen, och fick faktisk köpa den!! Solskenshistoria!
  Kramar i adventstid!
  Karin

  SvaraRadera