fredag 5 december 2014

Genom vindrutan


Det var dags att besikta bilen i går. Det var som vanligt trist och grått ute men borta i kanten av alvaret fanns det en ljus och hoppingivande kant. Jag försökte få en bra bild men det är inte så lätt i 90 km genom en fläckig vindruta. (det var inte jag som körde).


Nåja, man ser i alla fall vad jag menar och skönt, den gamle trotjänaren Volvon, klarade sig utan en enda anmärkning.


Det är väldigt bra att få mycket uppmärksamhet för vår hembygdsbok, men som sagt, jag håller hellre i både kamera och penna själv. I dag har jag en "ledig" fredag framför mig. Vad jag ska göra då? Jo, jag börjar med att stoppa ner en skinkstek i grytan, så jag slipper matlagning under resten av helgen.4 kommentarer:

 1. Vacker bild av dig i tidningen!
  ha en trevlig helg
  Marlise

  SvaraRadera
 2. Trevligt Kerstin! Å en fin bild på dig!
  Idag ska jag inte göre ett dugg...skjutsade frugan te jobbet i morse och sen hämta halvelva...det är det enda...fika när vi kommer hem och sen datorn hela dagen och gå igenom bilder...tar paus över helgen och laddar för ett par dagar i kojan nästa vecka...ska minska ner på tiden därute för det blir lite för slitigt och sitta för mycket...tre timmar på morgonen innan ljuset kommer måste man vänta och det är segt...åsså har det varit ett miserabelt väder också under i stort sett hela november...man kan ju bli galen på vädret som är!
  Grattis till ägretten och priset...kul!
  Mindre kul med mamma...hoppas det löste sig till det bästa!
  Jag önskar dig en riktigt god fredag och trevlig helg!

  Steffe

  SvaraRadera
 3. så fin bilden är på Dig Kerstin, så roligt att Du bliver nämnd i er lokala tidning.
  Tänkte på din mamma med, hur hon har det.
  man kan ju inget göra i alla fall, så är det tyvärr.

  SvaraRadera
 4. Fin bild på dig! Och visst är det trevligt att uppmärksammats när man gjort något bra!- även om du hellre fotar och skriver själv?
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera