onsdag 3 februari 2010

Eländet fortsätter
Idag är det ännu mera snö och en medelvind på 16 sekundmeter. Stora drivor överallt! Inställd busstrafik och hemtjänsten åker bandvagn till behövande stackare. Vi fyllde på lagren i går innan snön började falla, så vi klarar oss bra. Vi är glada att vi har flera ytterdörrar på huset. Huvudingången gick inte att öppna i morse. Jag fick upp dörren ca fem cm, sedan var det stopp. Vår härliga sommarfrukostplats ser ut som en enda gräddbulle. Jag tog några kort genom ett fönster. Vi skottar, eldar och matar fåglarna och är glada över att vi verkar ha ett stabilt elnät.

2 kommentarer:

 1. Ja det yr snabbt iegn. mina fantastiska grannar p landet ser till att jag överhuvudtaget kummer in i huset när jeg kommer på em. har aldrig varit med om mer fantastiska grannar. Källardörren blir dock omöjlig ibland, man får skotta utifrån för den vägen kommer fågelmaten ut och det är ju viktigt just nu. även rådjuren kalasar under mitt fågelbord (se forobloggen) Det skall verkligen bli skönt att lämna landet några veckor ;-)

  SvaraRadera
 2. Hejsan

  Vilken tur att ni hann fylla på förråden. Det är snudd på samma kaos här. Imorse fick jag knuffa ordentligt på ytterdörren så att Felicia kunde tränga sej ut till skolan.

  Hoppas det lugnar ner sej snart... :)

  Kram Maria

  SvaraRadera