onsdag 27 januari 2021

Vi väntar och längtar


Som så många andra går vi här och väntar. På våren, på vaccinationen och på mysiga små kalas med goda vänner och familj. Med en smaskig tårta kanske? Såg den här, garanterat kalorisnåla varianten nere  hamnen i går.


 Ibland får vi besök. Hon är lite sugen på godsakerna till fåglarna innanför buren, men får nöja sig med ett och annat blad av alunrot och annat godis i trädgården.


TV-kanalerna är fulla av naturprogram, men det vi upplever precis utanför knuten är betydligt mer spännande. Som det här örnparet till exempel. Syns kanske bäst om man förstorar bilden.


Vi har haft lite svalare temperatur några dagar och till och med lite snö. För min del kan det räcka med de centimetrarna, men sådan tur har vi nog inte. Men kul med skridskoisar lite överallt på alvarsmarkerna. Inte för att jag åker själv, men bra för alla som gillar det!











 

5 kommentarer:

  1. Här har vi haft ganska mycket snö sista tiden och i natt har det kommit massor och det kommer mer. Så Rolle ska ut snart med snöslungan - första gången den här säsongen - så att vi kan ta oss ut från tomten och ta oss till Hemse och VC. Väl ute på vägarna är det inga problem, dom sköter vägarna har perfekt!
    KRAM/Susie

    SvaraRadera
  2. Så fina örnarna är! Det är mäktiga fåglar minsann.
    Ha en fin torsdag!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  3. Vackert!
    Det verkar var lite blandat väder i Sverige.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  4. Ja nu får vi hoppas på lite ljusare och gladare tider framöver...
    Fin bild på örnparet!
    Kram från Titti

    SvaraRadera