torsdag 9 februari 2017

Nu är det klippt...

 
Nu är det klippt...håret alltså. Efter flera återbud hit och dit vågade jag mig till slut på ett besök, utrustad med näsdukspaket och hostdämpande tabletter i väskan. Jag tror inte att jag smittar längre efter tre veckor, men till min fasa lät min frissa ganska snorig. Nu håller jag tummarna för att det är samma virus, så jag inte får börja om igen. Ett vårtecken lyste upp min dag. Ett helt fält med gäss!
 
 
Annars har det mest blivit fågelskådande genom fönstret den senaste tiden.
 
 
Jag måste akta mina bihålor för de isiga vindarna som nu härjar här på ön.
 
 

3 kommentarer:

 1. SKÖNT med ny frisyr! Jag var på ön igår och jösses så iskalla vindar jag mötte :) Sen hem i full snöyra, fick stanna 3-4 ggr på vägen och trodde inte jag skulle ta mig hem, fy så otäckt.
  Nu ut och skotta snö och mata koltrasten...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Hoppas du bäddade ner dig eller virade in dig i nåt riktigt värmande när du kom hem från frissan! För inte har det varit nåt kul väder precis. Trots att det bara varit 3-4 minusgrader så har det känts som minst -15 när man gått ut med hunden. För dom små rackarna måste ju ut i alla väder. Fast ärligt talat blev det inga längre sträckor, både Santos och vi kände inte för det!
  Men idag har äntligen blåsten lagt sig, så nu känns det betydligt behagligare. Fast behagligt är det kanske inte riktigt ännu, får nog vänta minst några månader på det.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 3. Jag såg en stor flock svanar på en åker häromdagen och då blir man glad. Även om det känns avlägset en sån här grå och kylig dag, så går det åt rätt håll.
  Krya på dig! Jag håller tummarna för att du inte blivit nysmittad av frissan.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera