tisdag 16 augusti 2022

Det börjar vända


Äntligen, säger jag, som tycker att hösten är en bättre årstid än sommaren. Så vackert med alla dimmor, färger och stillheten i naturen. I år är visserligen allting brunt i förtid, men de senaste dagarna har vi fått 11 mm regn, så en del växter har lite tid på sig att komma igen.




Vi har varit på kräftskiva i grannens lada också. Så himla trevligt! Även vi mellan 75 och dryga 80 kan släppa loss ibland.


                                       

Övriga familjen har varit på bröllop. Vi var också bjudna men tackade nej. 100 mil på vägarna och en del annat gjorde att vi avstod. Men vi har njutit av härliga bilder som alla skickat till oss. Är så stolt över vacker dotter och vackra barnbarn.


Nu ska jag ut och njuta av den friska morgonluften efter nattens åskskurar. Kanske hittar jag en och annan fågel också utmed stränderna innan turisterna vaknar. Vi har fortfarande gott om turister och de tyska husbilarna dominerar nu.








                                                                               

                                                                            





 

2 kommentarer:

  1. 27 grader igår...vi håller oss inne idag...med korsdrag på...åskan dundrade som sjutton igår också men värmen fortsatte efter att Thor dragit förbi...kvalmigt...idag vabbar vi också...Esther blev sjuk igår, feber och kräk... så vi får hitta på nå kul här hemma...idag mår hon bättre och ja, vad ska man hitta på...hade tänkt dra och plocka blåbär men alldeles för varmt...mycket blåbär i år...Ullis har plockat en hel del för frysen och vinterns behov...blåbärsbullar...mmmm...men ibland är det ju skönt att bara ta det lugnt...hemmakär som man/vi är...att dra iväg känns mer och mer jobbigt...borta bra men hemma bäst för att använda en utsliten klyscha.
    Steffe

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att vi haft en underbart varm och skön sommar, men det har inte blivit mycket gjort p g a värmen, men avkopplande.
    Gillar hösten och vintern också med det mys det innebär. Tycker om de svenska årstidsväxlingarna.
    Skön söndag!

    SvaraRadera