onsdag 2 november 2016

Förberedelser

 
Ett nytt oväder är på gång och det märks på fåglarna. De vet vad som väntar och trängs framför foderautomaterna för att äta sig mätta, innan det är dags att söka skydd.
 
 
Inne i Småland har det kommit en hel dm snö, hör jag på radion, men här är det bara vått och blåsigt. Kanske dags att ta in vattenkannan.
 
 
Förberedelserna inför julmässan pågår för fullt. Bland annat på mitt matsalsbord, som börjar bli fullt av allt som jag ska ha med mig. Bra att planera det mesta i förväg. Det är jobbigt nog ändå under tre hela dagar.
 
 

4 kommentarer:

 1. Här snöar det just nu men inget som blir kvar på backen ...än så länge...och blåser gör det också...blir förhoppningsvis bättre väder imorrn...längtar till min lilla koja! :-) Var ett tag sen nu...men vi (den andra pansjosen var med) :-) hade ett fint möte med hökuggla i förrgår...nu veckohandla...

  Steffe

  SvaraRadera
 2. kära någon så fort allt går, Julmässa , ja det måste ju förarbetas. Ni är så duktiga
  så ,an knappt tror det är sant. Så fina bilder som vanligt.
  Lycka till

  SvaraRadera
 3. Det är samma hemska väder här som hos dig; Regn, kallt (fast inte så kallt att det blivit snö) och en otrolig blåst! Usch!!
  KRAM - Susie

  SvaraRadera
 4. Du gör ju sådant som du ändå tycker är kul, eller hur, för annars hade du kanske inte lagt ner så mycket jobb.Ja julen med allt vad som tillhör 'står vid dörren'.
  Det ser ut som om du gör en massa fina julkort, det är väl säkert uppskattat.
  Ser några domherrar och rönnbär, de ger fin julkänsla enligt mitt tycke.
  Vi har klarat oss från snö, men den bitande kylan har jag känt och inte varit ute mer än nödvändigt (mellan bil och hus).
  Mina små busungar i Norrahammar har fått rejält och de passade på att åka pulka, det är alltid den första snöglädjen för de små. Trafikolyckor har det varit på höglandet, en buss välte och
  8 personer blev skadade i Husqvarna, tyvärr blir det också tråkigheter.
  Jag gör som du, mata våra fåglar varje dag och de är glupska de små rackarna. Varje dag flyger de hårt mot fönstret och får en 'hjärnskakning', jag brukar kolla till dem.
  Lycka till med förberedelserna :)) Eva

  SvaraRadera