lördag 1 oktober 2016

Solens och vindarnas ö - jojo minsann!

 
Första skördefestdagen är avklarad. Kulingvindar försvårade allting, men tur ändå att solen sken och plusgraderna var många. I hembygdsföreningen sålde vi fågelholkar, böcker och kort på löpande band och lotterna med grönsaks- och pumpavinster gick åt.
 
 
Nu laddar vi för en ny dag och fyller på lagren av varor och vinster. Jag tror nästan att vinden har lagt sig något, å andra sidan är det inte fullt så många plusgrader så det blir ytterligare ett klädlager idag.
 
 
Det var inte lätt att marknadsföra mina bilder på ett lockande sätt. Jag fick jaga dem i hamnen flera gånger när vinden tog i lite extra.
 
 

3 kommentarer:

 1. Jag föredrar faktiskt moln och vindstilla framför sol och blåst! Hela tomten är full av barr, det är som att gå på en matta - men räfsa upp dom tänker jag inte göra. Istället ska jag ta fram gräsklipparen och ta av gräset - med barr - kanske en sista gång för säsongen. Betydligt trevligare.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att du har haft fullt upp med skördefesten och att det kan vara skönt att ta det lite lugnt igen. Dina bilder både här och från din promenad är så vackra!
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 3. Stormen har även bedarrat här, bara lite blåst . Höstblås som man står ut med.

  SvaraRadera