fredag 25 september 2015

Ölands skördefest

 
Nu är det dags! Nu har vi skördefest under fredag, lördag, söndag över hela Öland. Själv kommer jag att tillbringa dagarna i Böda hamn. Välkomna till vackra Öland!
 
 

4 kommentarer:

 1. Ich würde gerne kommen,
  aber leider ist es etwas weit.
  Ich wünsche dir aber viel Spaß.
  Gutes Gelingen.

  Jag skulle vilja komma,
  men tyvärr är det lite långt.
  Jag önskar er, men mycket roligt.
  Lycka till.
  Må så gott kram/ Marlise

  SvaraRadera
 2. Så härligt att solen skiner över oss denna helg . Ha det så mysigt :)

  SvaraRadera
 3. Vad trevligt det låter! Skulle gärna velat åka över och bo på det trevliga B & B vi bodde på sist. Men...jag kan inte vara borta en enda dag från spolning och omläggning ännu. Så nu ska jag göra mig iordning för att åka till Hemse. Idag ska Rolle med för han har lite ärenden och det är alltid trevligt. Jag tänkte eventuellt att vi skulle kunna åka till min väninna Eva och hämta alla lökar som kommit från Dix i Holland. Jag har visst beställt runt 500 och sen har jag min väninna Christina och min kusin Monica som säkert beställt lika mycket. Dessutom min väninna här nere, som ibland har det lite svårt för sig när det gäller order över datorn. Så det blir nog en ordentlig låda.
  Därefter när räkningen kommer på alla tusentals lökar som Eva ska sprida över hela Gotland, så ska jag betala allt och räkna ut vad var och en ska betala. Ett mastodontjobb - men kul! Tur att man är betydligt piggare nu.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker bukett i vasen. Passar så fint i färger !
  Ha det riktigt gott under skördefesten !
  Kram från Marie

  SvaraRadera