lördag 10 augusti 2013

Vilka kvällar vi har haft!
Oj då! Hur hamnade jag i båten??

Det är fantastiskt! Kväll efter kväll med runt 20 plusgrader. När jag går min runda med vattenkannan sent på kvällen, surrar det av nattflyn runt den senblommande, doftande kaprifolen och en och annan rödstjärt letar fortfarande kvällsmat på gräsmattan. Fast det börjar skymma så jag knappt ser var jag ska hälla vattnet, är det så varmt att ingen kofta behövs.Tidigare i går kväll tog vi en tur till den vackra Grankullaviken. Ölands kuster saknar skärgård men här och var finns det lugna vikar, där båtarna kan ligga och guppa i lugn och ro, speciellt på den östra sidan. Trevlig helg!


3 kommentarer:

 1. Blogger strular för mig så det är väldigt svårt för mig att läsa bloggar och att kommentera. Får försöka 5-6 gånger innan jag ens kommer in på min egen blogg.
  Jag hade ju några likadana underbara kvällar för några veckor sedan, så jag vet hur underbart det är.
  Kram från Ingrid som önskar dig en trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Jodu, det blev några riktigt härliga kvällar till slut, även om de lät vänta på sig! Fast nu har det dippat igen och igår kröp termometern här vid "Rucklet" ner mot 15 grader igen på kvällen :o/

  Kul att få se att även en gammal fotografräv som du någon gång kan lyckas göra kardinalmissen att glömma bort den egna skuggan ;o)

  SvaraRadera
 3. Ja nu mörknar det på kvällarna..men det är ju bara inte klokt så härligt det har varit. Vilka vackra bilder du visar..så vackert du har det i dina trakter..lyckliga du!

  SvaraRadera